HU

 

Weboldalkészítés

Az alapoktól technikailag keresőoptimalizálva építjük meg a weboldalát, hogy Ön is hosszútávon építhessen rá.

 

Milyen honlapot szeretne?

Ha kell, segítünk kidolgozni az adott vállalkozás igényeire, üzleti céljaira szabott legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást.

A munka során ügyelünk a legapróbb részletekre is, és előre gondolkozunk, hogy az online megjelenése fenntartható és időtálló legyen.

 

Egyedi fejlesztésű honlap

 • egyedi grafikus dizájn
 • egyedi funkcionalitás
 • ...vagy mindkettő!

Bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani a tartalomkezelő rendszeren belül, a Drupal rugalmasságának, bővíthetőségének, külső rendszerekkel való integrálhatóságának köszönhetően.

További információ

Kulcsrakész megoldások

Flexi Build

 • variálható oldalelrendezések
 • kombinálható oldalelemek
 • testreszabható dizájn
 • 1 év web hosting

198 000 Ft + áfa

További információ

 

 

Easy Build

 • fix oldalelrendezés
 • testreszabható dizájn
 • akár 2 nap alatt elkészül
 • 1 év web hosting

99 000 Ft + áfa

További információ

 

 

 

Ami minden általunk készített webhelyben közös

 

""

Stabil technikai alapok

Webhelyeinket az alapoktól a technikai SEO irányelveinek megfelelően építjük fel, a gondos, előrelátó kódolástól a sebességoptimalizálásig.

""

Forgalommérő eszközök

Mindig telepítjük, illetve konfiguráljuk a Google forgalommérési eszközeit: a Címkekezelőt, az Analyticset és a Search Console-t.

""

Felhasználókezelés

Annyi felhasználónak adunk szerkesztői hozzáférést, amennyire a webhely tulajdonosának szüksége van – akár különböző szintű jogosultságokkal.

""

Korlátlan oldalszám

A webhely szerkesztői tetszőleges számú oldalt hozzáadhatnak a webhelyhez – csomagban és egyedi fejlesztésben sincs korlátozás.

Szabad szerkesztés

A tartalom 99,9%-át tudják szerkeszteni a webhely kezelői – Ön szabadon dönt a honlapja tartalmáról, a segítségünk nélkül is bármikor módosíthatja.

""

Űrlap funkcionalitás

Minden honlapunkhoz jár legalább egy GDPR-kompatibilis, spamvédett űrlap, hogy a webhelye látogatói könnyen kapcsolatba léphessenek Önnel.

""

SEO-beállítások

Minden honlapot úgy adunk át, hogy lehetővé tesszük a SEO-beállításokat: az oldalcímek, a metaleírások, az alternatív képleírások, az oldaltérkép, az URL-ek és az átirányítások kezelését.

""

Mobilbarát kivitelezés

Weboldalainkra nemcsak könnyű tartalmat feltölteni, de az oldalak külön igazítás nélkül is jól mutatnak majd a különféle kijelzőméreteken.

""

Tesztelés

A weboldalakat a Chrome, Firefox, Safari, Edge legújabb verzióin és iPhone-on, iPaden, Android okostelefonokon és táblagépeken is teszteljük.

""

6 hónap garancia

Átadás után fél éven keresztül díjmentesen javítunk minden felfedezett hibát, az eredetileg tervezettől, várttól eltérő működést.

""

Használati útmutató

Közérthetően megírt útmutatót készítünk a tartalomkezelésről. Az útmutató az admin felület menüjéből bármikor elérhető.

 

 

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a weboldalkészítés?

Az Easy Build csomaggal már nettó 99 000 forintért technikailag keresőoptimalizált website-hoz jut. Az egyedi fejlesztésű weboldalak árazása a dizájntól és a funkcionalitástól függ, ezekre egyedi ajánlatot adunk.

Mennyi idő alatt készül el egy website?

Az Easy Build weboldalak akár két nap alatt elkészülnek, és már lehet is feltölteni rájuk a tartalmat; egy Flexi Build weboldalt pedig akár néhány órán belül átvehet. Az egyedi fejlesztésű oldalaknál az elkészítési idő is a dizájntól és a funkcionalitástól függ.

Kapok segítséget a weboldalamhoz az átadás után is?

Igen, teljes körű támogatást nyújtunk az átadás után is. Bármilyen, a weboldallal vagy a tárhellyel kapcsolatos kérdésben segítünk az ügyfeleinknek, és a felhasználói útmutatót is naprakészen tartjuk, illetve kiegészítjük az újonnan felmerülő kérdésekre adott válaszainkkal.

Kapok majd segítséget ahhoz is, hogy előre soroljon a Google?

A jó Google-helyezések elérésében sokat jelent majd a technikailag megfelelően felépített oldal. A tartalomoptimalizálásban is tudunk segíteni, akár már tartalomfeltöltéskor.

A Prompt csak Drupal website-okat készít?

Igen, mi Drupalra specializálódtunk, csak Drupal-weboldalakat építünk. Az viszont előfordul, hogy hostolunk vagy karbantartunk WordPress- és egyéb CMS-alapú website-okat is.

Hány oldal lesz a website-omon?

Amennyire szüksége van! Mi a megbeszéltek szerinti mennyiségű oldalt töltünk fel tartalommal az átadásra, de Ön korlátlan számban hozhat létre új oldalakat.

Kapok szerkesztői hozzáférést a website-omhoz?

Persze! A tartalomkezelő rendszer éppen attól praktikus, hogy a website tulajdonosa és mindenki más, akit megbíz a feladattal, szabadon és önállóan, fejlesztői segítség és programozói tudás nélkül szerkesztheti a tartalmakat.

Tartalomírási, tartalomkészítési szolgáltatás is elérhető?

Mi úgy gondoljuk, hogy a saját üzletéről, vállalkozásáról és az azzal kapcsolatos tudnivalókról, témákról a vállalkozás saját csapata tud a leghitelesebben írni a saját stílusában és hangnemében. A már előkészített tartalmak optimalizálásában és optimalizált feltöltésében viszont tudunk segíteni, illetve tudunk ötleteket adni, hogy a bármilyen más platformra készített tartalmaival hogyan tud forgalmat terelni a honlapjára.

Már van domainem – használhatom majd az új, drupalos website-omhoz is?

Természetesen!

Ha felújíttatom vagy újraépíttetem a weboldalam, megmaradnak a Google-helyezéseim?

Ha a megfelelő módon hajtjuk végre az új oldal publikálását, nem vesznek el a helyezések. Erre is ügyelünk a felújításkor vagy Drupalra költöztetéskor!

Lehet majd használni a website-omat mindenféle Android- és Apple-eszközön?

Csak mobilbarát weboldalakat tervezünk és építünk – a reszponzivitás ma már alapelvárás egy website-tal kapcsolatban. Minden oldalt tesztelünk Chrome-ban, Safariban és Firefoxban, különféle képernyőméreteken.

Külföldi ügyfelekkel is lehetséges az együttműködés? Ha igen, hogyan?

Számos külföldi ügyfelünk van. Bár jó dolog a személyes találkozó, manapság már a belföldi ügyfeleink is előnyben részesítik az online kommunikációt, hiszen e-mailben és online megbeszéléseken szinte mindent gyorsan és hatékonyan el lehet intézni.

Mekkora vállalkozások közül kerülnek ki az ügyfelek?

Vannak egyfős vállalkozások és nemzetközi cégek is az ügyfeleink között, így terveztünk és fejlesztettünk weboldalt kis-, közép- és nagyvállalatoknak is.

Ha újraépíttetem vagy felújíttatom a weboldalam, akkor a munkálatok során azért működőképes lesz a jelenlegi oldalam?

A fejlesztés nem befolyásolja a jelenlegi oldal működését, mivel egy külön, teljesen új website-ot hozunk létre a saját fejlesztői szerverünkön, és azon dolgozunk.

A fejlesztés alatt álló verzió a nagyközönség számára nem lesz elérhető, és természetesen a keresőrobotok sem tudják feltérképezni a publikálás előtt.

El lehet érni fejlesztés közben az épülő weboldalamat?

A fejlesztés, illetve tesztelés alatt álló honlapot jelszóval védjük, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá, és a keresőkben se jelenjen meg, amíg nincs teljesen kész.

Ingyen is lehet weboldalam, például a Wixszel. Miért akarnék fizetni érte?

Ez így van, viszont az ingyenes weboldalkészítő platformok a dizájnra helyezik a hangsúlyt, míg a funkciók, a teljesítmény és a keresőoptimalizálási lehetőségek is korlátozottak. Ha más platformra, CMS-re költöztetne vagy felújítana egy ilyen oldalt, általában azt sem könnyítik meg ezek a platformok, ha pedig bármilyen, az ingyenes verzióban nem elérhető funkcióra van szükség, fizetni kell.

Már készül az új webdizájnom. A más által készített grafikus dizájn alapján is lefejlesztik az oldalamat?

Persze. Nemcsak a saját dizájner partnerünk, hanem más grafikusok webdizájnjait is meg tudjuk építeni, sőt megvásárolható sablon alapján is gyakran dolgozunk. Ilyen munkára is számos példa van a referenciáink között.