HU

Tartalomkezelő rendszeren alapuló weboldalak

A tartalomkezelő rendszeren (CMS-en) alapuló weboldalak tulajdonosai fejlesztő segítsége, illetve technikai, kódolási tudás nélkül tudnak új oldalakat készíteni a honlapjukra, vagy módosítani, törölni már meglévő oldalakat. Csak be kell lépniük egy felhasználóbarát adminisztrátori felületre, és bármikor szabadon szerkeszthetik a tartalmaikat.

A CMS-eknek további előnyeik is vannak:

  • Könnyen szerkesztheti a navigációt, a menüket.
  • Bármilyen típusú fájlt feltölthet a weboldalára, a videóktól a PDF-dokumentumokig.
  • Online űrlapokat adhat hozzá.
  • E-kereskedelmi funkcióval (webshoppal) is bővíthető lesz a webhelye.
  • A folyamatos frissítések garantálják a biztonságos, hibamentes működést.

A Prompt csapata az egészen bonyolult rendszerek felépítésére, így akár nagy, robusztus üzleti weboldalak számára is tökéletes Drupal tartalomkezelő rendszert részesíti előnyben. 

Miért szeretjük a Drupal CMS-t?

A díjnyertes Drupal tartalomkezelő platform nemcsak a biztonságosságáról híres. A Drupal segítségével 100%-ban testre szabható weboldalak készíthetők, amelyek rugalmasan bővíthetők újabb és újabb funkciókkal, valamint integrálhatók gyakorlatilag bármilyen külső rendszerrel.

Igaz, hogy a funkcióbővítés és a modulok telepítése nem olyan egyszerű, mint például a Wordpressben, cserébe viszont:

  • nincsenek fizetős pluginok: amit egyszer hozzáadtunk, az az öné, nincs éves előfizetés,
  • a fejlesztők által hozzáadott új funkciók, modulok nem „akadnak össze”, nem fordulhat elő, hogy összeomlik tőlük az oldal,
  • a fejlesztők által hozzáadott új funkciók, modulok nem lassítják a weboldalai betöltődési sebességét.

Drupal-alapú webhelyének tartalmait önállóan, fejlesztő segítsége nélkül is tudja szerkeszteni egy átlátható, felhasználóbarát adminisztrátori felületen, így rengeteg időt és pénzt spórolhat meg.

Drupal CMS-vezérelt weboldalainkat technikailag keresőoptimalizáltan és tartalmi SEO-zásra készen adjuk át (igény szerint a tartalmi SEO-ban is segítünk). 

A 9-es Drupal-verzió gyorsabb, mint valaha, így kiváló felhasználói élményt nyújtanak az ezen a CMS-en alapuló oldalak, ami a Google-rangsorolás szempontjából sem elhanyagolható tényező!

Drupal honlapot szeretnék!