HU

VPN szerver üzemeltetése

 

Arra is lehetőség van, hogy a webhelyet vagy webes alkalmazást üzemeltető szerverkörnyezetet csak privát hálózaton – VPN hálózaton – keresztül érhessék el a látogatók. Erre a célra VPN szervert telepítünk. A VPN tárhely virtual hosting rendszerben működik.

VPN szolgáltatásunk segítségével titkosítható a számítógépen vagy telefonon, táblagépen folyó hálózati kommunikáció, bármely szerver felé, de akár a teljes hálózati forgalom is titkosítható a VPN szerver és a kliens között, illetve megoldható vele, hogy elérhetővé váljanak privát alhálózatok (pl. céges belső hálózat otthonról).

A honlapunkon feltüntetett ár egy különálló (virtuális) VPN szerver telepítését és konfigurálását, illetve karbantartását tartalmazza.

A virtuális szervert egy német vagy finn szerverparkban telepítjük a maximális rendelkezésre állás érdekében. A VPN felhasználók száma korlátlan lehet, de adatforgalomtól függően szükséges lehet a szerver nagyobb teljesítményűre bővítése, melyre akkor kerítenénk sort, ha a feltüntetett paraméterekkel telepített szerver gyengének bizonyul. A bővítéshez nem szükséges újratelepíteni a szervert. 

A VPN szerver technikai paraméterei:

  • 2vCPU
  • 8 GB memória
  • 80 GB merevlemez
  • 20 TB adatforgalom
  • OpenVPN