HU

 

Feledkezzen meg a tárhelyéről!

Webtárhely (web hosting) 
teljes körű kezeléssel

 

Sok nagyszerű tárhelyszolgáltató van. De ha minket választ, teljesen megfeledkezhet a tárhelyéről: mi mindenről gondoskodunk a szerverbeállításoktól kezdve a karbantartáson és biztonsági mentéseken át a biztonsági frissítésekig és a feltörésvédelemig, így Ön a vállalkozására és a weboldalának tartalmára koncentrálhat.

 

 

 

A tárhelyünk paraméterei

 

Tárhelyméret:

10 GB

MySQL adatbázis tárhelymérete:

3 GB

E-mail cím és postafiók:

1 db (további címek és fiókok)

Titkosítás:

SSL, Let’s Encrypt tanúsítvánnyal

Éves rendelkezésre állás (uptime):

99%

Webszerver:

Apache2

Futtatókörnyezet:

PHP 7.4+

Biztonsági mentések:

napi egy, egy hétre visszamenőleg

Biztonsági frissítések:

Vírusvédelem:

Átirányítások, aliasok beállításának lehetősége:

Régi tárhelyszolgáltatótól átköltöztetés:

0–24-es felügyelet:

Google API key (Maps, Captcha stb.)

A webhelyek stabil és biztonságos működtetésének szerveroldali feltételeiről A weboldalak üzemeltetésének általános követelményei oldalon olvashat bővebben. 

 

 

Drupalra optimalizált webtárhelyünket a legkorszerűbb módszerekkel védjük a támadásoktól, a feltöréstől, és a nálunk hostolt weboldalak betöltési sebessége nagyobb látogatószámnál sem lassul.

A stabil működés érdekében éjjel-nappal felügyeljük a szervert, és rendszeresen telepítünk minden szükséges biztonsági frissítést a szerveren és a webhelyen is.

Ha pedig minket bíz meg webhelye elkészítésével, felújításával, különösen ajánlott, hogy mi is hostoljuk a honlapot, hiszen a fejlesztés és a karbantartás is sokkal gördülékenyebb, sőt olcsóbb is lehet így.

 

 

Biztonsági frissítések a szerveren és a honlapon

 

Ha nem biztonságos a szerver, amelyen a honlapját tárolja, az információk elveszhetnek, ellophatják őket, és ez akár végzetes is lehet az üzlete számára. 

A CMS-ekhez, azaz tartalomkezelő rendszerekhez (Drupal, Wordpress, Joomla) is gyakran adnak ki biztonsági frissítéseket, amelyeknek a telepítése nélkül a webhely előbb-utóbb sérülékennyé válik, és hosszútávon automatizált (vagy akár célzott) támadások áldozatává válhat. 

Egy egyszerű céges honlapról, amely semmilyen személyes adatot nem tárol, és amelyen nem tudnak a felhasználók bejelentkezni, természetesen adatot sem tudnak ellopni a hackerek. Az ilyen weboldalak támadásakor a támadó célja az, hogy a tartalmat módosítsa, és lecserélje illegális vagy akár veszélyes (vírusos) tartalomra.

Ha a weboldala nincsen megfelelően karbantartva – sem a szerverre, sem a weboldalt futtató CMS-motorra nincsenek telepítve a biztonsági frissítések –, akkor a webhelyén furcsa tartalmak jelenhetnek meg, esetleg kártékony kódot fog futtatni a látogatók gépén.

""

Minden újonnan megjelent biztonsági frissítést telepítünk mind a szervereinkre, mind a weboldalt üzemeltető Drupal, Joomla, vagy Wordpress CMS környezetre, vagyis a tartalomkezelő rendszerre is.

 

Folyamatos felügyelet, azonnali intézkedés

 

Ha a webhelye valamilyen oknál fogva elérhetetlenné válik, vagy éppen hirtelen olyan mértékben megugrik a nézettsége, hogy az rendszergazdai bővítést (beavatkozást) igényel, a jó tárhelyszolgáltató azonnal értesül róla, és intézkedik. 

""

Saját felügyeleti rendszerünknek köszönhetően azonnal értesülünk róla, ha támadás, hálózati hiba vagy egyéb hiba történne a tárhelyen, és azonnal munkához látunk, hogy ne vagy minimális legyen kiesés a webhely rendelkezésre állásában.

 

Automatikus biztonsági mentések

 

Az automatikus biztonsági mentések sok bosszúságtól kímélhetik meg, ha véletlenül töröl egy fontos tartalmat a honlapján, vagy egyéb adatvesztést szenved. A megfelelő tárhelyszolgáltató könnyedén helyreállítja a webhelyét.

""

A nálunk hostolt webhelyekről naponta készítünk biztonsági mentést, és 7 napra visszamenően, külön, erre a célra fenntartott helyen tároljuk őket, vagyis nem az Ön tárhelyének kapacitását csökkentik.

Honlapfelújításkor a régi webhelyet 1 évre archiváljuk, és az archivált oldalt sem az Ön tárhelyén, hanem szintén külön tároljuk.

 

Domainnév-regisztráció és domainkezelés

 

Ha szeretne domaint vásárolni, de nem akar technikai részletekbe bonyolódni, akkor rendszergazdáink gondoskodnak a domainnév regisztrációjáról és az összes szükséges beállításról. Akkor is készséggel állunk rendelkezésére, ha aldomainbejegyzésre vagy bármilyen módosításra van szükség a domainjében.

A domainnév-ügyintézés és -karbantartás ára:
5000 Ft
+ áfa / domainnév / év.