HU

Miért ajánljuk a Drupal tartalomkezelő rendszert üzleti weboldalakhoz?

Prompt Web
Utoljára frissítve: 2022. 08. 03.

Honlapjaink készítésében a szilárd technikai alapok mellett számunkra a legfontosabb értékek a biztonság és a folyamatos fejlődés. A Drupal tartalomkezelő rendszer tökéletesen eleget tesz a minőségi szempontjainknak, hiszen nemcsak az egyik legbiztonságosabb tartalomkezelő a piacon, de folyamatosan fejlődik is. A frissítésekkel pedig ezeket a fejlesztéseket is automatikusan megkapják a honlaptulajdonosok.

Ha egy igazán egyszerű weboldalt vagy blogot szeretne, a WordPress tökéletes megoldás lehet. Ha skálázhatóságra, moduláris bővíthetőségre, külső rendszerekkel való integrációs lehetőségekre, rugalmas fejlesztési módokra van szükség, akkor a Drupal tartalomkezelőt (CMS-t) ajánljuk. A Drupal 9 Symfony keretrendszert használ, ami PHP programozási nyelven készült.

Meggyőződésünk, hogy üzleti, vállalati honlapokhoz a Drupal tartalomkezelő rendszer különösen jó választás a következő szempontok miatt:  

Olvassa el az érveinket, vagy görgessen az oldal aljára és tekintse meg fix áras honlapkészítési csomagajánlatainkat, vagy kérjen árajánlatot egyedi kinézetű vagy funkcionalitású üzleti honlapja elkészítésére!

Biztonság

A szigorú kódolási szabványoknak, a több mint 1 000 000 fejlesztőből álló közösség kódellenőrzési folyamatainak, valamint a dedikált biztonsági csapat munkájának köszönhetően a Drupal az egyik legbiztonságosabb és legstabilabb platform a piacon.

A biztonság priorizálása kiterjed a felhasználói hozzáférések szabályozásától az adatbázis titkosításán és a rosszindulatú adatbevitel megakadályozásán át a túlterheléses támadások kockázatának csökkentéséig a teljes platformra.

A biztonság az egyik legfőbb oka annak, hogy a bankszektor, a kormányzati szféra, a közigazgatás és az egészségügy egyre több szereplője választja a Drupalt.

Bővíthetőség és rugalmasság

A Drupal rugalmas és skálázható platform, ami úgy bővíthető új funkciókkal, és úgy alakítható, ahogyan az üzlete fejlődése megköveteli.

Akár e-commerce funkcionalitással, akár fórummal, akár harmadik féltől származó szolgáltatással való bővítésről van szó, a Drupallal egészen biztosan megoldható.

Integrálhatóság

Sok vállalati honlap kommunikál külső, harmadik féltől származó rendszerekkel. Ilyenek lehetnek például a fizetési és szállítási rendszerek, a marketingfolyamatokat automatizáló szolgáltatások, a chatbotok, a vállalatirányítási rendszerek (CRM, ERP), a közösségimédia-platformok. A Drupallal bármi megvalósítható!

Differenciált felhasználói jogosultságkezelés

A Drupal biztonsági modelljének kiemelkedő eleme az egyedülállóan rugalmas és differenciált hozzáférés-szabályozás.

A webhely kezelőinek szerepköröket hozhatunk létre, a bizalmi fokozatnak vagy szakértelemnek megfelelően.

Részletesen meghatározható és beállítható, hogy a webhelynek melyik részeihez és funkcióihoz milyen módon férhetnek hozzá az egyes szerepkörök. A kezelőknek akár több szerepkört is adhatunk.

Ha több munkatárs is dolgozik a tartalmakon, a jogosultságkezeléssel szabályozható, hogy melyik felhasználó milyen műveleteket tudjon végrehajtani a tartalmakon, vagy hogy milyen típusú tartalmak szerkesztéséhez férhessen hozzá.

Többnyelvűség

Ha nemzetközi csapat dolgozik majd a honlapon, vagy nemzetközi célpiacot szeretne elérni vele, a Drupallal egyetlen más tartalomkezelő sem veheti fel a versenyt.

A Drupal alaprendszerének része több mint 100 nyelv, amelyre lefordítható a kezelői felület, például a tartalomtípusok és azok mezői, a menük, a blokkok, a taxonómia, a felhasználók, a kapcsolatfelvételi űrlapok – egyszóval a teljes honlap.

A Drupal lehetővé teszi a (feltételezett) preferált nyelv felismerését is a felhasználó IP-címe, böngészőbeállításai, munkamenete és egyéb adatok alapján.

Könnyű tartalomkezelés, -rendszerezés, szerkesztés

A Drupal tartalomkezelő rendszere intuitív, könnyű használni, és nem igényel HTML-szerkesztői ismereteket.

A sok százezer vagy akár millió dokumentumot tartalmazó webhelyek esetében igazi kihívássá válhat a tartalomkezelés, és az ilyen honlapok tulajdonosai hamar szembesülhetnek vele, hogy a CMS-ük nem tudja tartani a lépést a fejlődéssel, rugalmatlan, nehézkesen fenntartható.

A Drupal tartalomkezelési funkcióit viszont kifejezetten az ilyen szintű összetettséget szem előtt tartva tervezték. A tartalom rendszerezését egyedülálló és rugalmas taxonómia, címkézés segíti, amelyekkel egyedi tartalomtípusok és nézetek hozhatók létre.

A Drupal admin felületén könnyű áttekinteni az oldalak listáját, szűrni a tartalmakra, több oldalon egyszerre műveleteket végrehajtani, megnézni az egyes tartalmak változatait, illetve hogy melyik változatot melyik felhasználó mentette le.

Üzleti weboldalkészítési lehetőségek és árak

Válasszon fix áras weboldalkészítési csomagajánlataink közül, vagy kérjen árajánlatot egyedi honlapfejlesztésre, ha egyedi dizájnra és/vagy egyedi működésre, funkcionalitásra van szüksége céges honlapjához, esetleg valamilyen külső rendszerrel szeretné összekötni a honlapját!

 

Easy Build

 • fix oldalelrendezés
 • testreszabható dizájn
 • akár 2 nap alatt elkészül
 • 1 év Prompt tárhely

99 000 Ft + áfa

További információ

Flexi Build

 • variálható oldalelrendezések
 • kombinálható oldalelemek
 • testreszabható dizájn
 • 1 év Prompt tárhely

198 000 Ft + áfa

További információ

Egyedi honlap

 • egyedi grafikus dizájn
 • egyedi funkcionalitás
 • ...vagy mindkettő!

További információ

Árajánlatot kérek!

Kategóriák:
Drupal