HU

Rólunk – a Prompt webfejlesztő csapata

2007 óta foglalkozunk webfejlesztéssel. A Prompt új üzletága egy programozóval indult el, majd kétfőssé bővült egy dizájner csatlakozásával. Az ügyfélkör kezdetben gödöllői és környékbeli vállalkozásokból állt.

A 2018-ra négyfőssé bővült csapat az ActiveMedia online marketingügynökség kizárólagos webfejlesztő partnere lett, így az ügyfélkörhöz számos külföldi, elsősorban amerikai kliens csatlakozott, de kaptunk már megbízást Hollandiából és Izlandról is.

A webfejlesztés üzletág jelenleg hat állandó csapattagból áll.

A csapat vezetője:

Lengyel Zsolt (CTO) 

Az Óbudai Egyetemen szerzett informatikai mérnöktanár mesterszakos diplomát. Pályafutását 2010-ben kezdte. Grafikai tervezést tanított, de főállásban mindig webfejlesztési projektekkel foglalkozott; ezen belül  a szerverüzemeltetés, a tervezés, a menedzsment és a  fejlesztés területén is tapasztalatot szerzett. Hálózatépítést, programozást is tanít.

A webfejlesztés mellett fő szakterülete a kis- és középvállalati, web- és levelezőszerverek üzemeltetése, valamint az informatikai hálózatok karbantartása, beleértve a biztonságtechnikát is. 

Több mint 10 évnyi tapasztalata van webfejlesztési projektek vezetésében. Csapatával együtt a legösszetettebb és leglátványosabb weboldalakat is képes elkészíteni.

LinkedIn-profil