HU

Extra oldalelemek a Flexi Build weboldalakhoz

A Flexi Build weboldalakhoz az alapcsomagban megtalálható oldalelemeken kívül bármilyen egyéb oldalelem kérhető – a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt!

Íme néhány példa:

""
""

 

 

Képes-szöveges „kártya” oldalelem: Olyan oldalelem, amelyben képet, alatta pedig WYSIWYG / HTML tartalomszerkesztővel hozzáadható szöveget jeleníthetünk meg. A szövegbe linket is lehet helyezni, így használható például kapcsolódó tartalmak ajánlására is, vagy tartalmak promotálására a főoldalon.

20 000 Ft + áfa

""

 

 

Csúszkás összehasonlító oldalelem: két képet lehet összehasonlítani vele, a kép közepén levő csúszka megragadásával és oldalirányba húzásával.

20 000 Ft + áfa

""
""

 

 

Carousel oldalelemek: Több, egymás mellett elhelyezett kép, szöveg, vagy képes-szöveges „kártya”, amely jobbra-balra lapozható. A carousel oldalelemeknél beállítható:

  • az egyszerre megjelenítendő elemek száma,
  • hogy egyszerre hány elemet léptessen az előre/vissza gomb,
  • hogy automatikusan léptesse-e az elemeket, vagy kézzel lehessen csak léptetni.

 

 

Képes carousel: Olyan carousel, amelyben csak képeket lehet megjeleníteni. Hasznos lehet például partnerlogók lapozható megjelenítéséhez, vagy egyszerű képgaléria létrehozásához.

10 000 Ft + áfa

képes carousel

 

 

Képes-szöveges kártyás carousel: A képes-szöveges kártya oldalelem léptethető (lapozható) verziója.

Az oldalelemben képet, alatta pedig WYSIWYG / HTML tartalomszerkesztővel hozzáadható szöveget lehet megjeleníteni. A szövegbe linket is lehet helyezni, így használható például kapcsolódó tartalmak ajánlására vagy tartalmak promotálására a főoldalon.

25 000 Ft + áfa

carousel oldalelem

 

 

Háttérszínes sor: Olyan sor egy oldalon, aminek tetszőleges háttérszínt állíthatunk be. A háttérszín a teljes sort kitölti, a képernyő jobb szélétől a bal széléig.

25 000 Ft + áfa

""

 

 

Háttérképes sor: Olyan sor egy oldalon, aminek a hátteréhez feltölthetünk egy képet. A háttérkép a teljes sort kitölti, a képernyő jobb szélétől a bal széléig, ezért érdemes minél jobb minőségű, nagy felbontású képet használni.

25 000 Ft + áfa

""

 

 

Slider: Olyan oldalelem, amely teljes képernyő szélességű háttérképeket és rajtuk egyoszlopos elrendezésű, WYSIWYG / HTML tartalomszerkesztővel hozzáadható szöveget, linket, gombot tartalmaz, és ezek a háttérképes szövegek jobbra-balra léptethetők (lapozhatók). Tipikusan főoldalak nyitóképeként használatos.

25 000 Ft + áfa

""